Koivukoski
Case E.Vuorio
Case J Ljungberg
Case Nastok Oy
Case Nastok Oy

Case Nastok Oy

Nastok on vuonna 1989 Rovaniemelle perustettu vaihtoautoihin erikoistunut perhe-yritys. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Rovaniemellä.
Rakennusliike Koivukoski Oy urakoi Nastokille uudet toimitilat Rovaniemelle.

Haaste

Teemu Kaikkonen ilmoitti syyskuussa 2009 tarvitsevansa uudet toimitilat Rovaniemelle. Rakentamispäätös oli tehtävä nopeasti, koska syksy oli jo pitkällä ja työt aloitettava ennen talven tuloa. Asiakkaalla oli tontti olemassa sekä selvä visio omista tarpeistaan.

Ratkaisu

Ensimmäisessä palaverissa selvitettiin asiakkaan tarpeet. Haluttiin avara ja valoisa vaihtoautolike, jossa on paljon vapaata lattiatilaa sekä sosiaalitilat. Asia eteni ja ensimmäinen luonnos esiteltiin asiakkaalle seuraavana päivänä. Asiakas hyväksyi suunnitelman ja kohteesta tehtiin kiinteähintainen urakkatarjous.

Rakentamispäätös syntyi nopeasti. Suunnittelutyö aloitettiin välittömästi ja tarvittavat viranomaisasiat saatiin vireille. Ensimmäiset tuotantovaraukset lähtivät tavarantoimittajille jo kaupantekopäivänä.
Kohteen rakennustyöt käynnistyivät 7.10.2009 ja kahden viikon kuluttua 28.10.2009 rakennus oli käytännössä ulkoapäin valmis.

Asiakas itse kertoo:

”Lähtökohtatilanne oli löytää projektille urakoitsija, josta voimme olla varmoja, että homma tapahtuu.
Voin jälkeenpäin vain todeta, että koko rakennusprojekti eteni ilman minkäälaista ongelmaa ja todella nopeasti. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja Koivukosken toimitusvarmuus ja laatu tekivät kyllä vaikutuksen.”

Teemu Kaikkonen, Nastok

Case Nastok Oy